Palvelukuvaus

Palvelukuvaus

BN01


Monta toimittajaa = monta yhteistyökumppania? No ei, Suomen Rakennus ja Konsultointi Oy on kumppanisi kaikissa sovituissa palveluissa, eli yksi kumppani = monta yhteistyökumppania.

 
Yrityksille:
Keskeisin toimintaperiaatteemme on tarjota palvelua joka sisältää sekä monipuolisen tuote-ja palveluvalikoiman että helppokäyttöisen tilausjärjestelmän. Palveluvalikoimissamme on lukuisia palveluita eri toimialojen tarpeisiin joita asiakkaamme voivat hyödyntää. Verkkokaupan-periaatteella toimiva tilausjärjestelmä, jossa jokaisella asiakkaalla on oma profiili ja valittavinaan juuri ne tuotteet ja palvelut joita tarvitsee, taltioi lisäksi tilaushistorian, näyttää toimitusten tila-tiedot jne. Ei ole siis merkitystä onko tuote kodinkone ja palvelu remontti, kaikki on yhdessä etukäteen sovittu niin hinnan kuin toimintamallin osalta. Asiakkaanamme saat helposti käyttöösi palvelut, joihin aiemmin jouduit uhraamaan paljon aikaa, sopimaan useiden eri tahojen kanssa ja tuhlaamaan täten aikaa ja rahaa.
 
Asiakaskohdennetut palveluratkaisut auttavat asuntorakentajia, teknisiä isännöitsijöitä, kiinteistöhuoltoyhtiöitä, kiinteisövälittäjiä, asuntosäätiöitä ja muita vastaavia hallitsemaan toimitusketjua helposti ja kustannustehokkaasti. Myyntihenkilöille palvelumme on verraton apu nopeaan päätöksen tekoon.
 
Miksi valita Suomen Rakennus ja Konsultointi Oy?:
  • tehokas ja joustava toimija
  • teemme sen mitä lupaamme
  • sama yhteyshenkilö joka tietää ja tuntee yrityksesi tavoitteet
  • kattava yhteistyöverkosto
  • tarkkaan mietityt asiakaskohtaiset ratkaisut ja palvelut, kustannustehokkaasti vakioituina tuotteina
  • emme pyri vain tavanomaiseen ja tuttuun, vaan etsimme aktiivisesti uusia toimintaideoita ja ratkaisuja
Yksityisille:
Oli kyseessä pienempi remeontti tai uudisrakentaminen, tarjoamme yksityisille kattavaa, yrityspuolella käytössä olevaa konseptia. Voimme siis toteuttaa rakentamiseen ja remontointiin liittyvät tarpeesi yhdellä sopimuksella ja yhdellä yhteyshenkilöllä.

 

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää yhteistyöstämme!